Zobni rentgen se nahaja na Savski cesti 10 v Ljubljani. V neposredni bližini davčne uprave oziroma pokopališče Žale. Spodaj je pripravljen zemljevid s katerim nas boste lažje našli.

 

 

PARKIRANJE

V naši neposredni bližini lahko parkirate na vsaj štirih lokacijah. Najbližje so vam na voljo parkirišča pred stavbo na Savski cesti 10 kjer se nahaja naša zobozdravstvena ordinacija. Za davčnim uradom je vstop v garažno hišo Modri kvadrat, pred njim pa je novo urejeno parkirišče. Lahko pa parkirate tudi na parkirišču ob pokopališču Žale. Parkiranje ob cesti je v naši coni B2 brezplačno.

Parkiranje zobni rentgen Ljubljana

AVTOBUS – MESTNI (LPP) IN MEDKRAJEVNI

Do naše zobne ordinacije se lahko pripeljete tudi z avtobusom ljubljanskega mestnega prometa LPP. V naši bližini so postaje: Savsko naselje, Savske stolpnice, Žale, Flajšmanova in Središka. Uporabite avtobuse številka 2, 7, 7L 12, 12D, 19, 19B, 22, 24, 27 in 27K. Shema linij ljubljanskega mestnega prometa je na voljo na njihovi spletni strani. V bližini se prav tako nahaja postaja medkrajevnega avtobusa. Načrtovalnik poti z avtobusom medkrajevnega prometa boste našli na spletni strani http://www.jpp.si/.

BICIKELJ

V primeru, da se v našo zobno ordinacijo odpravljate s kolesom (Bicikelj), vas obveščamo, da se nahaja najbližje postajališče na Savski cesti 1. S klikom na povezavo boste preusmerjeni na spletno stran Bicikelj, kjer boste izvedeli koliko je še prostih koles na postaji.